Ninove wou als eerste met een nederlandstalige club uitpakken. Dat stuitte initieel op wat tegenstand maar uiteindelijk zette peterclub, Oudenaarde, het licht op groen en kon Ninove aan zijn chartervoorbereidingen beginnen.

In het najaar van 1970 werd Ninove officieel erkend als Lions Club Ninove.In die beginjaren was het een hechte vriendenclub, waar er na de vergaderingen nog dikwijls een staartje werd aan gebreid tot in de vroege uurtjes en voorzien van het nodige vocht werd gekaart.

Kom regelmatig naar deze pagina terug want het is de bedoeling dat we hier geleidelijk aan de geschiedenis van Lions Club Ninove via anekdotes, interviews met stichtende leden en mensen die het reilen en zeilen van de club van nabij hebben meegemaakt, gaan neerpennen.

De webmaster

Komende evenementen